Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Blauwe doodskisten

Blauwe doodskist kopen

Wilt u een blauwe doodskist kopen? Dan bent u bij Uitvaartland aan het juiste adres. Wij hebben verschillende blauwe kisten in alle vormen en maten. Al onze kisten zijn van hoge kwaliteit en LVC gecertificeerd.

bijzondere uitvaartkist
Moderne blauwe doodskist

Wat kost een blauwe doodskist?

De prijzen van blauwe kisten kunnen verschillen. De goedkoopste blauwe doodskist is te koop vanaf 590 euro. De duurste blauwe uitvaartkist is 1.095 euro. Beide prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Kisten in andere kleuren

Naast blauw hebben wij uitvaartkisten in allerlei verschillende kleuren. Heeft liever een kist in een andere kleur? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Donkerblauwe grafkist

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters