Logo Uitvaartland- zonder payoff
Search

Witte doodskisten

Prijs

Materiaal

Kleur

Geschikt voor

Binnenbekleding

Ecologisch

Levertijd

Witte grafkist

Bent u op zoek naar een witte grafkist? Dan bent u bij Uitvaartland aan het juiste adres. Wij hebben verschillende witte kisten in alle vormen en maten. Al onze kisten zijn van hoge kwaliteit en LVC gecertificeerd.

Witte uitvaartkist
Witte doodskist

Wat kost een witte doodskist?

De prijzen van witte kisten kunnen verschillen. De goedkoopste witte doodskist is te koop vanaf 459 euro. De duurste witte uitvaartkist is 4.650 euro. Beide prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Kisten in andere kleuren

Naast wit hebben wij uitvaartkisten in allerlei verschillende kleuren. Heeft liever een kist in een andere kleur? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

 

Grafkist wit

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters

Aanmelden voor onze nieuwsbrief