Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Doodskist wrappen

Wrappen doodskist

Een mooi afscheid draagt bij aan de rouwverwerking. Ons streven is daarom om bij te dragen aan een uitvaart zoals u die voor ogen heeft. Daar kan een gepersonaliseerde doodskist bij horen. 

Het kiezen voor een doodskist hangt altijd af van de persoonlijke voorkeur. De kisten variëren in kleur, materiaal en grootte. Natuurlijk zit er wel een limiet aan die variatie. Daarom bieden wij het wrappen van een doodskist aan. Zo geeft u de kist een extra persoonlijk tintje.

doodskist wrappen
Grafkist wrappen

Onze wraps

Wij vinden het belangrijk dat u met een gerust en tevreden gevoel de dag van het afscheid tegemoet gaat. Daarom staan we voor u klaar, om u te helpen waar we kunnen. Om aan uw wensen te voldoen bieden we doodskist wraps aan, als decoratie van de kist. Doodskist wraps worden ook wel doodskistbekleding genoemd. Deze wraps zijn bedrukt met een mooie print. 

U kunt de grafkist wrappen omdat u het uiterlijk van de kist helemaal af wil stemmen op uw dierbare. Een specifieke wrap kan een eerbetoon zijn aan het leven van uw dierbare. Mogelijk haalt het ook wat lading weg, door een mooie afbeelding over de kist heen te zien. 

We bieden natuurlijk bijzondere uitvaartkisten aan, waarvan enkelen een speciale print hebben. Een wrap kan een uitkomst zijn als u slechts een deel van de kist in wil pakken met een mooie afbeelding. Het kan ook een uitkomst zijn wanneer u geen doodskist kunt vinden die bij uw dierbare past.

Alternatieven

Een gepersonaliseerde uitvaartkist kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Het beschilderen van een doodskist wordt steeds populairder en wij snappen waarom. Het is een mooie en bedachtzame manier om alle gasten op een creatieve manier te betrekken bij het afscheid. U kunt iets moois schilderen, of een (korte) tekst op de kist schrijven met stift of verf.

Als u de kist wil decoreren kunt u bij ons ook terecht voor prachtige rouwbloemen. Dit kunt u zo groots maken als u zelf wil. We bieden al boeketten aan voor slechts 31,95 euro. Deze stukken kunnen binnen 24 uur geleverd worden. 

Uitvaartkist wrappen
Wrappen lijkkist

Veelgestelde vragen over het wrappen van uitvaartkisten

Zijn de wraps geschikt voor een crematie?
Onze wraps zijn geschikt voor zowel een crematie als een begrafenis.

Wat kost het wrappen van een grafkist?
Dit ligt aan welk deel van de kist u wil bedekken. Onze goedkoopste wrap kost 395 euro, en deze is enkel voor de bovenkant van de kist bedoeld. Als u de zijkanten wil wrappen kost dat 595 euro en voor een fullwrap betaalt u 695 euro. U kunt deze wraps ook kopen inclusief kist. Dan lopen de prijzen van 724 euro tot 975 euro.

Wat is de levertijd het wrappen van een kist?
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat we de grafkist zo snel mogelijk wrappen. Wij doen dit op de eerst volgende werkdag.

Kan ik zelf een grafkist wrappen?
Nee, dit is echt specialisten werk.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters