Logo Uitvaartland- zonder payoff
Search

Zwarte doodskisten

Materiaal

Kleur

Geschikt voor

Binnenbekleding

Levertijd

Enig resultaat

Zwarte doodskist

Bent u op zoek naar een zwarte doodskist? Dan bent u bij Uitvaartland aan het juiste adres. Wij hebben verschillende zwarte kisten in alle vormen en maten. Al onze kisten zijn van hoge kwaliteit en LVC gecertificeerd.

Zwarte doodskist
Zwarte grafkist

Wat kost een zwarte doodskist?

De goedkoopste zwarte doodskist is te koop vanaf 695 euro. Deze prijs is inclusief verzendkosten.

Kisten in andere kleuren

Naast zwart hebben wij uitvaartkisten in allerlei verschillende kleuren. Heeft liever een kist in een andere kleur? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

 

eco grafkist puur lvc logo

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters

Aanmelden voor onze nieuwsbrief