Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Goedkope doodskisten

Prijs

Materiaal

Kleur

Geschikt voor

Binnenbekleding

Ecologisch

Levertijd

Beschilderen mogelijk?

Goedkope doodskist kopen

U wil een waardige uitvaart organiseren en uw dierbare in een mooie kist begraven. Het kiezen van een doodskist is afhankelijk van verschillende factoren. Smaak, budget en afmetingen spelen mee. Bezuinigen op de kist lijkt onaantrekkelijk, omdat u recht wil doen aan uw dierbare. Gelukkig hoeft
een kist niet peperduur te zijn. Bij Uitvaartland.nl hebben we een ruim aanbod aan goedkope uitvaartkisten van hoge kwaliteit. Zo kunt u uw dierbare hoe dan ook geven wat hij of zij verdient.

wat kost een doodskist
Goedkoopste doodskist

Een mooie grafkist hoeft niet duur te zijn

Een dure doodskist kan een behoorlijke hap nemen uit uw budget. En dat terwijl er genoeg betaalbare opties zijn. Veel uitvaartondernemingen bieden doodskisten aan die een groot budget vereisen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een mooi afscheid krijgt. Mogelijk heeft u een kleiner budget, of wil u uw budget aan andere zaken besteden. Neem dan zeker een kijkje in ons
assortiment van goedkope doodskisten.

Ons aanbod

Bij Uitvaartland.nl bieden we een grote variëteit aan doodskisten aan. De prijzen van deze doodskisten lopen van 249 euro tot 4650 euro. De kisten worden gemaakt uit verschillende materialen. Ook kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren en patronen. We hopen met dit brede aanbod te voldoen aan uw wensen.

De prijzen van onze goedkope doodskisten lopen van 249 euro tot 549 euro. Deze kisten zijn geschikt voor zowel een (natuur)begrafenis als een crematie. U kunt kiezen uit kisten van de volgende materialen:

  • Karton
  • Naaldhout
  • Populierenhout
  • Spaanplaat

De lage prijs van deze kisten doen niet af aan de kwaliteit. Ze zien er verfijnd uit en hebben ofwel een satijnen binnenbekleding ofwel een katoenen binnenbekleding.

Binnen de goedkope doodskisten is er nog meer te kiezen. Ze zijn bijvoorbeeld te verkrijgen als bouwpakket, die u met de familie in elkaar kunt zetten. Of u kiest voor de ecologische optie, die geheel milieuvriendelijk vervaardigd is.

Waarom zijn onze grafkisten zo goedkoop?

Mogelijk vraagt u zich af hoe het kan dat onze kisten zo goedkoop zijn. Sommige kisten kunt u bijvoorbeeld zelf ophalen bij u in de buurt. Dit bespaart weer kosten die anders wel gemaakt hadden moeten worden. Daarnaast is het een van de manieren waarop wij onszelf onderscheiden van andere uitvaartondernemers. Er worden namelijk veelal duurdere kisten aangeboden. Wij vinden het belangrijk dat er een mooie en betaalbare kist is voor iedereen.

Goedkope grafkist
goedkope uitvaartkist

Veelgestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een goedkope doodskist?
Let bij het kopen van een doodskist op de afmetingen van de kist. Deze zijn terug te vinden op de productpagina van de grafkist. Verder kunt u verschillende aspecten afstemmen naar uw wens. Kijk daarvoor bij de filteroptie op de pagina van onze goedkope doodskisten.

Kan een kartonnen doodskist wel genoeg gewicht dragen?
Deze kisten kunnen tot 200 kg dragen. Ze zijn met zorg gemaakt om te functioneren als uitvaartkist voor iedereen.

Wat is de levertijd van de goedkope grafkisten?
Onze goedkope grafkisten worden super snel geleverd. Afhankelijk van welke kist u kiest, is de levertijd 2 werkdagen, 1 werkdag, of zelfs 6 uur na de bestelling. Dit laatste geldt alleen op werkdagen. Ook bieden we een kist aan die u zelf kunt ophalen bij u in de buurt.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters