Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Amerikaanse doodskisten

Amerikaanse doodskist kopen

Bij Uitvaartland.nl bieden we kisten in verschillende stijlen aan, waaronder de Amerikaanse doodskisten. Wij vinden het belangrijk om de juiste kist voor u aan te bieden. Een kist waarvan u aanvoelt dat het passend is en een die een waardig afscheid vormgeeft. Het kiezen van één van deze doodskisten kan een mooie link vormen. Mogelijk was uw dierbare Amerikaans, of misschien past de luxe uitstraling van de kisten perfect bij hoe uw dierbare was. Dan is een Amerikaanse doodskist wellicht de juiste keuze.

Amerikaanse doodskist
Amerikaanse grafkis

Wat is een Amerikaanse doodskist?

De Amerikaanse doodskisten staan bekend om de luxe en tijdloze uitstraling. De benaming komt voort uit de voorkeur die Amerikanen over het algemeen hebben voor het grootse. Deze stijl is geliefd onder veel Amerikanen omdat het alles behalve half werk is. De kisten zijn voorzien van sierlijke details en de binnenkant van de kist is bekleed met mooie, elegante stoffen. Daarnaast is het opvallend dat het bij deze kisten mogelijk is om de helft van de deksel te openen. U kunt er dus bij de opbaring voor kiezen om enkel de helft zichtbaar te maken. 

Specificaties

Wij bieden de Matenti doodskist en de Purenti doodskist aan. Beiden zijn Amerikaanse doodskisten van uitstekende kwaliteit. De Matenti kist heeft een bruin gebeitste kleur en is gemaakt van eikenhout. De Purenti kist is wit en is gemaakt van massief eikenhout.

Beide uitvoeringen hebben de volgende afmetingen:
195 x 57 x 34 cm als binnenmaat
209 x 72 x 57 cm als buitenmaat

Overige opties

Is de Amerikaanse doodskist precies wat u voor ogen had maar zoekt u naar een elegante toevoeging? Kies dan voor de optie om een bloemenband toe te voegen. Deze prachtige aanvulling kan het laatste puzzelstukje zijn om de kist compleet te maken. 

Is het ontwerp van de Amerikaanse doodskisten niet helemaal voor uw dierbare weggelegd? Neem dan een kijkje bij ons overzicht van doodskisten. We bieden een grote variëteit aan kisten aan, zodat er hopelijk een kist bij zit die bijdraagt aan een mooi afscheid. Spreekt de luxe uitstraling u aan, maar zoekt u iets ingetogener? Kijk dan even bij ons overzicht van luxe uitvaartkisten. Hier vindt u doodskisten waarbij aan luxe niets ontbreekt, maar die ietwat soberder zijn.

amerika
verenigde staten

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een Amerikaanse doodskist?
Onze Matenti doodskist kost 3950 euro en onze Purenti doodskist kost 4650 euro. Via Uitvaartland.nl betaalt u uiteraard geen verzendkosten. 

Wat is de levertijd van een Amerikaanse doodskist?
De volgende werkdag kan een Amerikaanse doodskist al bij u thuis bezorgd worden.

Welke stijlen doodskisten zijn er nog meer naast de Amerikaanse doodskisten?

Is een Amerikaanse doodskist geschikt voor een crematie?

De Matenti en de Purenti doodskist zijn beiden geschikt voor zowel een crematie als een begrafenis. 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters