Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Rode doodskisten

Rode doodskist kopen

Wilt u een rode doodskist kopen? Dan bent u bij Uitvaartland aan het juiste adres. Wij hebben een felrode doodskist. Deze kist is van hoge kwaliteit en LVC gecertificeerd.

Rode doodskist
eco grafkist puur lvc logo

Wat kost een rode doodskist?

De prijzen van rode kisten kunnen verschillen. De goedkoopste rode doodskist is te koop vanaf 975 euro. Dit is inclusief verzendkosten.

Kisten in andere kleuren

Naast rood hebben wij uitvaartkisten in allerlei verschillende kleuren. Heeft liever een kist in een andere kleur? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Johan Verhofstad

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters