Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Vlinder urnen

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Toont alle 12 resultaten

Vlinder urn

Vlinders staan symbool voor meerdere dingen. Onder andere voor liefde en de oneindigheid van het leven. Een vlinder urn biedt deze symboliek ook. De vlinder urnen worden zorgvuldig gemaakt en zijn er in goud en brons.
 

Waarom een vlinder urn?

Vlinders dragen betekenis voor veel mensen. Sommigen zien vlinders als symbool voor de beperkte tijd die we op aarde hebben. Vlinders hebben een korte levensduur en ook wij hebben slechts een beperkte tijd op aarde. Bij het overlijden van een dierbare staan we daarom vaak stil bij het feit dat het leven eindig is en dat we er zoveel mogelijk uit moeten halen wat erin zit. 

Wanneer iemand een lang sterfbed heeft gekend kan het overlijden gezien worden als een verlossing
van het leed dat iemand heeft ondergaan. Deze persoon is daarna licht en vrij, zoals vlinders dat zijn.

Vlinders worden ook geassocieerd met liefde. Dit is vaak het overheersende gevoel dat u heeft voor uw dierbare. Door de as van uw dierbare te bewaren in een vlinder urn geeft dit extra betekenis aan de tastbare herinnering. 

Vlinder urnen
Urn met vlinder

Vlinder urn kopen

De vlinder urnen die wij aanbieden worden zorgvuldig ontworpen en gemaakt. Het zijn verfijnde urnen met prachtige details. De vlinder urnen zijn in drie maten verkrijgbaar. Een kleine, middelgrote en grote vlinder urn. 

Naast de verschillende maten, kiest u ook een kleur. Op dit moment bieden wij brons- en goudkleurige vlinder urnen. Deze worden gemaakt van duurzame keramiek. 

Wat kost een vlinder urn?

De goedkoopste vlinder urn kost 89 euro. Dit is een kleine urn. Ook wel mini urn genoemd. Wilt u liever een grote urn in de vorm van een vlinder, dan lopen de kosten op tot 399 euro.

Mini urn vlinder

Naast een gewone urn bieden wij ook kleine, ook wel, mini urnen in de vorm van een vlinder aan. In deze mini vlinder urnen kun u een kleine hoeveelheid as kwijt. Heeft u liever toch een mini urn in een andere vorm? Bekijk hier al onze mini urnen.

Vlinder urnen geschikt voor binnen en buiten

Onze collectie van vlinder urnen is weerbestendig. Heeft u een gedenkplekje in huis gemaakt, dan zal de vlinder hier prachtig bij staan. Maar ook als u een plek buiten heeft gemaakt, dan kunt u de vlinder urn hier plaatsen.

Overige vormen urnen

Naast de vlinder urn bieden we ook andere vormen aan. Bijvoorbeeld een mini urn in de vorm van een hart, traan of engel. Zo kiest u zelf wat het beste bij u en uw dierbare past.

Mini urn vlinder
Kleine vlinder urn

Veelgestelde vragen

De prijzen van onze vlinder urnen variëren van 89 euro tot 399 euro. Een kleine urn kost 89 euro, een middelgrote urn kost 279 euro en een grote vlinder urn kost 399 euro. U betaalt bij ons geen verzendkosten. 

Hoe worden de vlinder urnen gevuld met as?

De onderkant van de urn kan opengemaakt worden, en met behulp van een trechter gevuld worden. Er staat een handige instructievideo onder de urn op de product pagina, zodat u precies weet hoe u de vlinder urn zorgvuldig vult met de as van uw dierbare.

Wat zijn de afmetingen van de vlinder urnen?

  • Mini urn vlinder is 6,5 cm hoog, 22 cm breed en 13 cm diep.
  • Middelgrote vlinder urn is 15 cm hoog, 10 cm breed en 5 cm diep.
  • Grote vlinder urn is 24 cm hoog, 31,5 cm breed en 20,5 cm diep

Gezien de verschillende afmetingen hebben de verschillende maten urnen ook niet dezelfde inhoud. Op de product pagina kunt u zien hoeveel as u in de urn van uw keuze kunt bewaren.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters