Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Urnen met waxinelichtje

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Maak een mooie gedenkplek met een urn met waxinelichtje

Een urn met waxinelichtje is zeer geschikt om uw overleden dierbare op een mooie en respectvolle manier te herdenken. Dit geldt niet alleen voor gelovigen, maar ook voor mensen die een waxinelichtje een mooi symbool voor herdenking vinden. Het aanbod is erg veelzijdig, zodat er voor iedereen een passend urn te vinden is.

Urn met waxinelichtje

U kunt uw overleden dierbare op verschillende manieren herdenken. Zo kunt u een mooie herdenkplek in huis of in de tuin inrichten, een foto plaatsen of een kaarsje laten branden. U kunt er ook voor kiezen om een mooi hoekje in te richten met een urn met waxinelichtje. Dit is een urn met waxinelichthouder erin. Urnen met een waxinelichtje zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Zo is er altijd wel een urn die bij uw overleden dierbare past.

urn met waxinelichtje
urn waxinelichthouder

Ontwerp van een urn met waxinelichtje

Hoewel urnen met waxinelichtje enorm kunnen verschillen, hebben ze altijd één ding gemeen. De urn is voorzien van een waxinelichthouder. Deze kan op diverse manieren verwerkt zijn. Er bestaan urnen met een sierlijk ontwerp waarbij het waxinelichtje slechts een detail is, maar er bestaan ook urnen in de vorm van een grote kaars, waarbij het waxinelichtje sterk aanwezig en goed zichtbaar is. De grootte loopt ook erg uiteen. U kunt kiezen voor een urn met waxinelichtje van een groot formaat of juist voor een mini urn met waxinelichtje.

Het materiaal

Een urn met waxinelichtje kan van verschillende materialen worden gemaakt. Dankzij het grote aanbod zijn vrijwel alle materialen die ook voor standaard urnen worden gebruikt mogelijk. Enkele van de meest gebruikte materialen voor urnen zijn rvs, metaal, (natuur)steen of keramiek. Veel van deze materialen worden geplaatst zowel binnen als buiten.

Wat kost een urn met waxinelichtje?

De kosten van een urn met waxinelichtje hebben te maken met verschillende factoren:

  • Het ontwerp: Er zijn veel verschillende ontwerpen wat betreft urnen met een waxinelichtje. Er bestaan erg eenvoudige ontwerpen, maar ook zeer bijzondere ontwerpen. Hoe ingewikkelder het ontwerp is, hoe duurder de urn zal zijn.
  • De werkwijze: Er bestaan veel standaard urnen die voor een redelijk goedkope prijs te krijgen zijn. U kunt er echter ook voor kiezen om de urn volledig zelf samen te laten stellen door een vakspecialist. Hier komen wel de nodige kosten bij kijken. Niet alleen moet u de kosten van de specialist betalen, het design zelf bepaalt voor een groot deel de kosten. Hoe ingewikkelder het is om de urn te maken en hoe meer materialen er nodig zijn, hoe duurder de urn wordt.
  • Het materiaal: Natuurlijke materialen hebben allemaal een ander prijskaartje. Dit prijsverschil ziet u ook in de kosten voor een urn. 
  • De grootte: Een grote urn kost meer dan een kleinere urn. De goedkoopste urnen zijn vanzelfsprekend de mini urnen.

Standaard urnen kosten gemiddeld rond de 250 euro, maar er zijn grote uitschieters naar onder en naar boven. Een urn met waxinelichtje valt ook binnen deze waarden. 

Valt een urn met waxinelichtje onder de uitvaartverzekering?

Een urn met waxinelichtje wordt gedekt door de uitvaartverzekering, indien de overledene zo’n verzekering voor zijn of haar overlijden heeft afgesloten. Dit betekent niet dat u niet meer naar de kosten van een urn hoeft te kijken. Een uitvaartverzekering vergoedt de kosten vaak slechts gedeeltelijk. Dit is afhankelijk van het gekozen pakket. 

Een uitvaartverzekering dekt ook andere kosten met betrekking tot de uitvaart. Denk aan de kosten voor de ceremonie, de rouwkaarten, het crematorium of de bloemen. Een uitvaartverzekering is erg aangeraden, aangezien de kosten van een gemiddelde uitvaart in Nederland al snel oplopen tot 7000-11000 euro. 

dierenurn met waxinelichtje
mini urn waxinelichtje

Waarom een urn met waxinelichtje?

Een urn met waxinelichtje is dus een goede keuze voor mensen die hun overleden dierbare een fijne gedenkplek willen geven. Vooral voor gelovigen is dit aangenaam, maar in principe is dit type urn voor iedereen geschikt. 

U heeft een uitgebreide keuze wat betreft design, dankzij de vele uiteenlopende ontwerpen. De gebruikte materialen zijn vergelijkbaar met de materialen van standaard urnen.

De prijs van een urn met waxinelichtje is vergelijkbaar met die van een standaard urn. Zo kunt u een goedkope urn met waxinelichtje kiezen als u dat wilt. 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters