Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Witte urnen

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Toont alle 19 resultaten

Witte urn kopen

Wilt u een witte urn kopen? Dat kan. Op Uitvaartland bieden wij witte urnen aan in verschillende vormen en maten. Het kiezen van een urn is niet iets wat u zomaar doet. Vaak gaat dit in overleg met de andere nabestaanden. We begrijpen de behoefte aan zorgvuldige overweging. Mocht u daarom vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ook zijn wij altijd bereikbaar via de chat.

Materialen en duurzaamheid

Witte urnen zijn te koop in verschillende materialen. Door gebruik te maken van onze handige filtermogelijkheden kunt u gemakkelijk een urn vinden die gemaakt is van bijvoorbeeld keramiek, metaal of glas. Het materiaal kan invloed hebben op de duurzaamheid en het uiterlijk van de urn.

Witte urn
Urn wit

Stijl en design

De ontwerpen van onze witte urnen variëren van modern tot klassiek en van minimalistisch tot op maat gemaakt. Houdt bij de keuze voor het design altijd rekening met de plaats waar u de urn gaat neerzetten. Komt deze binnen te staan op een plek waar u dagelijks naar kijkt? Dan is het mooi als de witte urn in uw interieur. Het kiezen van een urn met een mooie stijl en design draagt bij aan het creëren van een blijvende herinnering van uw dierbare.

Symboliek van witte urnen

Wit draagt verschillende symbolieken in diverse culturen en tradities. De kleur wit wordt geassocieerd met onderstaande termen:

  • Helderheid
  • Zuiverheid
  • Sneeuw
  • Vrede
  • Elegantie
  • Verlichting
  • Geloof
  • Goedheid

Wat kost een witte urn?

We begrijpen dat prijs van een witte urn een belangrijke factor is bij het maken van uw keuze. Onze witte urnen variëren in prijs. De goedkoopste witte urn is 89 euro. De prijzen kunnen oplopen tot 499 euro. Deze variatie stelt u in staat om een urn te vinden die niet alleen bij uw smaak past, maar ook binnen uw budget valt.

urn druppel
urn hart

Urnen in andere kleuren

Wilt u liever een urn in een andere kleur? Bekijk hieronder onze andere mogelijkheden:

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters