Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Urnen hart

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Toont alle 19 resultaten

Urn in de vorm van een hart

Een urn als een hart heeft een mooie symbolische betekenis. Het hart staat in allerlei culturen voor de liefde, voor mooie herinneringen en voor een liefdevol samenzijn. Door de urn als een hartje te kiezen komt dit op een mooie manier terug in het tastbare en blijvende aandenken.

  • Symboliek van urnen in hartvorm:
    Er zijn hartvormige urnen beschikbaar in allerlei soorten, maten en materialen. Bestel een mini urn in een hart of een groter model.
  • Vergelijk de kosten en soorten:
    Zoekt u een kleine urn in een hart voor uw hond of kat? Of een decoratieve urn met bijvoorbeeld een vlinder of een groot hart? Vergelijk ze online.
  • Van duo hart tot urnen voor huisdieren:
    Ons assortiment is breed, zodat u altijd de urn vindt die u zoekt. Bestel die voor uw hond, kat of als duo hart voor een dubbel aandenken.
urn hart
gouden urn hart

De symbolische waarde van een urn in hartvorm

Hartvormige urnen zijn een diepgaande keuze voor velen, symboliserend voor de liefde en de onbreekbare band met een overleden dierbare. Het hart, universeel erkend als teken van liefde en genegenheid, biedt troost en herinnering in tijden van verdriet. 

Deze urnen zijn beschikbaar in allerlei ontwerpen en materialen, elk met een unieke expressie van liefde. Keramiek straalt warmte en traditionele schoonheid uit, kristalglas schittert met een tijdloze elegantie, en messing biedt een stevig en duurzaam eerbetoon. De keuze voor een hartvormige urn is een persoonlijke uiting van liefde en herinnering.

Wat kost een urn in hart vorm?

De kosten van hartvormige urnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Materiaal speelt een grote rol; keramiek kan bijvoorbeeld voordeliger zijn dan kristalglas of messing. Ook de grootte en de complexiteit van het ontwerp zijn bepalend voor de prijs. 

Handgemaakte urnen of die in unieke materialen zijn vaak duurder dan meer gangbare modellen. Prijzen kunnen variëren van enkele tientallen tot honderden euro’s. Houd daarom bijvoorbeeld uw budget in gedachten en zoek naar een urn die zowel emotioneel als financieel past. Vanzelfsprekend helpen we u daar graag mee.

urn hart groot
mini urn hartje

Mini urn hartje

Bestel bij ons bijvoorbeeld een mini urn in een hartje, geschikt voor een kleine hond of een kat. Of ontdek de duo harten en andere mooie modellen. U heeft de keuze uit een breed assortiment. Met alle urnen in hartvorm symboliseert u de blijvende liefde, in een tastbare herinnering.

Bekijk en vergelijk online de verschillende urnen, die u bijvoorbeeld kunt personaliseren. Plaatje een naamplaatje of een foto. Zo maakt u er een eigen herinnering van, geschikt om bij u binnen of op een andere plek te plaatsen. 

Veelgestelde vragen over hartjes urnen

Wat symboliseert een hartvormige urn?

Een hartvormige urn symboliseert liefde, verbondenheid en herinnering aan een dierbare. Het hart is een universeel teken van liefde en deze urnen dienen als een liefdevol eerbetoon.

Hartvormige urnen worden gemaakt uit allerlei materialen, waaronder keramiek, kristalglas, messing, hout, en meer, elk met zijn eigen unieke uitstraling en gevoel.

De prijs varieert afhankelijk van materiaal, grootte, ontwerp en of het handgemaakt of gepersonaliseerd is. De goedkoopste is 85 euro en de duurste 299 euro. De prijzen lopen uiteen van betaalbare tot meer luxe opties. Bij ons vindt u altijd een urn binnen budget.

U kunt online de urn in de vorm van een hart bestellen. Meerdere modellen bieden de mogelijkheid om die daarna te personaliseren, bijvoorbeeld met een naamplaatje of een foto.

Ja, mini-hart urnen zijn beschikbaar voor diegenen die slechts een klein gedeelte van de as willen bewaren of deze willen verdelen onder familieleden.

Bepaal de hoeveelheid as die bewaard moet worden. Houd rekening met circa 1 liter inhoud tot 12 kilo lichaamsgewicht. Tel daar vervolgens steeds een liter inhoud bij op per 20 kilo extra lichaamsgewicht.

De meeste hartvormige urnen hebben een veilige opening waarin u de as kunt plaatsen. U kunt dit zelf doen of hulp vragen bij een uitvaartcentrum. Zorg ervoor dat u de instructies volgt voor een veilige overdracht van de as.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters