Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Gouden urnen

Gouden urn kopen

Wilt u een gouden urn of mini urn kopen? Dat kan. Op Uitvaartland bieden wij gouden urnen aan in verschillende vormen en maten. Het kiezen van een urn is niet iets wat u zomaar doet. Vaak gaat dit in overleg met de andere nabestaanden. We begrijpen de behoefte aan zorgvuldige overweging. Mocht u daarom vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ook zijn wij altijd bereikbaar via de chat.

Materialen en duurzaamheid

Gouden urnen en gouden mini urnen zijn te koop in verschillende materialen. Door gebruik te maken van onze handige filtermogelijkheden kunt u gemakkelijk een urn vinden die gemaakt is van bijvoorbeeld keramiek, metaal of glas. Het materiaal kan invloed hebben op de duurzaamheid en het uiterlijk van de urn.

gouden urn hart
Gouden urn kopen

Stijl en design

De ontwerpen van onze goud urnen variëren van modern tot klassiek en van minimalistisch tot op maat gemaakt. Houdt bij de keuze voor het design altijd rekening met de plaats waar u de urn gaat neerzetten. Komt deze binnen te staan op een plek waar u dagelijks naar kijkt? Dan is het mooi als de gouden urn in uw interieur. Het kiezen van een urn met een mooie stijl en design draagt bij aan het creëren van een blijvende herinnering van uw dierbare.

Symboliek van gouden urnen

Goud draagt verschillende symbolieken in diverse culturen en tradities. De kleur goud wordt geassocieerd met onderstaande termen:

  • succes
  • overvloed
  • vermogen
  • vitaliteit
  • positieve aantrekkingskracht
  • rijkdom
  • erkenning
  • faam

Wat kost een gouden urn?

We begrijpen dat prijs van een gouden urn een belangrijke factor is bij het maken van uw keuze. Onze gouden urnen variëren in prijs. De goedkoopste gouden urn is 99 euro. De prijzen kunnen oplopen tot 399 euro. Deze variatie stelt u in staat om een urn te vinden die niet alleen bij uw smaak past, maar ook binnen uw budget valt.

Gouden urn
Urn goud

Urnen in andere kleuren

Wilt u liever een urn in een andere kleur? Bekijk hieronder onze andere mogelijkheden:

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters