Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Mini urnen

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Toont alle 30 resultaten

Mini urn kopen

Wij bieden een ruim assortiment mini urnen. Hierin kunt u een deel van de as van uw dierbare of geliefde huisdier bewaren. Mini urnen zijn een goede keus als de as wordt verdeeld onder meerdere nabestaanden of als u een deel van de as uitstrooit en het andere deel wilt bewaren. U kunt de kleine urn op iedere gewenste plek in huis plaatsen, zonder dat deze erg opvalt. 

Waarom een mini urn?

Steeds vaker willen mensen een beetje as in een kleine urn voor thuis bewaren. Hierdoor is uw geliefde dierbare altijd dichtbij. Of u de as van uw dierbare nu in huis wilt bewaren of onderdeel wilt maken van een gedenkplaats, een mini urn maakt het mogelijk. Mensen kiezen steeds vaker voor de kleine urn als persoonlijke herinnering, om op een intieme manier een dierbare te herdenken. Een mini urn kunt u bovendien ook meenemen, bijvoorbeeld als u veel reist en u uw dierbare graag dichtbij houdt. Een mini urn is dan praktischer dan een grote urn.

Mini urnen
mini urn

Soorten mini urnen

Mini urnen zijn er in verschillende materialen, kleuren en vormen. Hierdoor kunt u kiezen wat het beste bij u en uw nabestaande past. Onze mini urnen zijn allen gemaakt van kwalitatief hoogstaand metaal. Hieronder een kort overzicht van het aanbod.

Mini urn met waxinelichtje

Veel mensen steken een kaarsje op als ze aan iemand denken. Dat biedt troost en warmte. Een mini urn met theelicht kan daarmee een fijne keuze zijn. Wij bieden verschillende grote en mini urnen met een waxinelichtje

Glazen mini urn

Wie kiest voor een glazen mini urn, kiest voor een stukje kunst. Iedere glazen urn wordt namelijk geblazen door een glaskunstenaar. De meeste zijn gemaakt van kristal en zien er bijzonder fraai uit.

Mini urn keramiek

De meeste mini urnen zijn gemaakt van keramiek. Dit is een betrouwbaar materiaal dat zowel binnen als buiten kan staan. Voor de keramieken mini urnen die buiten komen te staan, moet een extra beschermlaag aangebracht worden. Bij ons vindt u een ruim assortiment mini urnen van keramiek. Veel vormen en kleuren zijn beschikbaar. 

Mini urn messing

Wie kiest voor een kleine urntjes van messing, kiest voor een product van metaal en afgewerkt met een kopermat look. Een klein kunstwerkje, gemaakt door ambachtslieden. Mini urnen van messing zijn alleen geschikt om binnen te plaatsen.

Mini urn van hout

Wilt u gaan voor een levend en natuurlijk materiaal, dan is een houten mini urn wellicht een goede keus. We bieden deze aan in verschillende vormen en maten. Bijvoorbeeld waar u een foto van uw dierbare in kunt plaatsen.

Mini urn vlinder

Vlinders staan symbool voor verschillende dingen. Onder andere voor het leven. Een mini urn in de vorm van een vlinder is daarom erg gewild. Bij ons vindt u deze kleine urnen in verschillende formaten, materialen en kleuren.

Mini urn voor huisdieren

Ook de as van een geliefd huisdier kunt u bewaren in een kleine urn voor thuis. De formaten van de mini urnen voor dieren verschillen flink, controleer dit daarom voordat u er eentje koopt. Er komt immers meer as van een grote hond, dan van een cavia. Hier vindt u een overzicht van alle dieren urnen

Wat kost een mini urn?

Goedkope mini urnen koopt u voor zo’n 90 euro. Voor deze prijs bieden wij meerdere varianten. Duurdere urnen zijn er ook, de kosten lopen op tot een paar honderd euro. Zo is er voor ieder wat wils.

Kleine urn kopen

In onze webshop kunt u verschillende mini urnen kopen. Naast deze kleine urnen, bieden we ook grote urnen, urnen voor dieren en assieraden aan. 

Wilt u een klein beetje as bewaren en altijd bij u dragen, dan is een assieraad mogelijk perfect voor u. Deze prachtige sieraden zijn ideaal om de as van uw dierbare altijd bij u te dragen. 

Neem gerust een kijkje in onze shop. Goed om te weten: onze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Kleine urn
Kleine urn voor thuis

Veelgestelde vragen over mini urnen

Hoeveel kost een mini urn?

Een kleine urn kost ongeveer 100 euro. De meest goedkope mini urn bij ons kost 89 euro, maar wij bieden ook mini urnen aan van een paar honderd euro. Dat hangt er vanaf van welk materiaal de urn is gemaakt en hoe groot deze is. Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten. 

Hoeveel as kan er in een mini urn?

Onze mini urnen zijn geschikt voor verschillende hoeveelheden as. U kunt kiezen voor een inhoud van 0,05 liter, 0,07 liter of 0,08 liter.

Zijn mini urnen geschikt om buiten te plaatsen?

De meeste mini urnen die wij aanbieden via Uitvaartland.nl zijn geschikt om binnen te plaatsen.

Hoe wordt een mini urn gevuld met as?

Op de productpagina van de mini urnen staat een handige uitlegvideo. Daarin wordt precies verteld hoe u de mini urn vult met de as van uw dierbare. 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters