Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Urn traan

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Toont alle 15 resultaten

Urn in de vorm van een traan

Onze traan urnen, ook wel druppel urnen genoemd, zijn één van de vele mogelijkheden die wij aanbieden om de as van een overledene in te bewaren. De prachtige en smaakvolle vorm en afwerking van deze urnen maakt voor nabestaanden een uniek gedenkstuk.

De vorm en afwerking van de urnen verraden niet meteen de functie als urn. Het kan tegelijkertijd een mooie toevoeging zijn aan uw interieur. Voor overige vormen urnen kunt u kijken in onze collectie van urnen. Bijvoorbeeld wanneer uw voorkeur uitgaat naar vlinder urnen, mini urnen of bijvoorbeeld urnen van glas.

Symboliek van de traan

Het herdenken  van een dierbare is met en lach en met een traan. Liefde en verdriet overheersen vaak. Tranen zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Tranen zijn functioneel en reinigend, wat symbool staat voor de verwerking van het verlies van uw dierbare. Natuurlijk komen er ook tranen kijken bij hele gelukkige momenten, die u ongetwijfeld gedeeld heeft met uw geliefde.

Een urn in de vorm van een traan weergeeft op een passende wijze het gemis dat u ervaart. Het design is sierlijk, smaakvol en tijdloos.

urn traan
urn druppel

Urn druppel kopen

Wij willen u zo goed mogelijk informeren over de druppel urnen die we aanbieden via Uitvaartland.nl. Op die manier kunt u de urn kopen die het beste bij u en uw wensen past. Onze druppelvormige urnen zijn er in verschillende formaten, kleuren en materialen. Alle urnen hebben een verfijnde glans over zich heen.

Vanzelfsprekend hebben de urnen verschillende capaciteiten om de as in te bewaren. Dit loopt van 0,15 liter in de mini urn, tot 3,6 liter in de grootste druppelvormige urn. Op de product pagina van iedere druppel urn vindt u terug hoeveel as er bewaard kan worden in de urn van uw keuze.

Wat kost een urn in de vorm van een traan?

Het verschil in prijzen bij deze urnen zit in de verschillende materialen, de afmetingen van de urnen en eventuele extra’s. De goedkoopste traan urn is 99 euro en de duurste 399 euro. Dit is inclusief gratis verzending.

De mini urn traan

De goedkoopste traanvormige urn die wij aanbieden is de mini metalen urn. Deze kost slechts 99 euro. Dit is inclusief gratis verzending.

mini urn druppel
urn in de vorm van een traan me hartje

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de traan urnen?
De “Metaal Urn Druppel” is te verkrijgen in drie formaten:

  • Mini: 10cm hoog, 11,5cm breed en 11cm diep
  • Druppel middel: 17cm hoog, 18,5 breed en 18cm diep
  • Druppel groot: 28cm hoog, 6cm breed en 6cm diep

De “Keramische urn Celest (met lage/hoge hals)” is te verkrijgen in twee formaten:

  • Klein: 16 cm hoog, 10cm breed en 10 cm diep
  • Groot: 31cm hoog, 21,5 cm breed en 20 cm diep

De “Celest Urn” is te verkrijgen in drie formaten:

  • Klein: 16cm hoog, 10,5cm breed en 11cm diep
  • Medium: 24cm hoog, 17cm breed en 17cm diep
  • Groot: 31cm hoog, 20cm breed en 21cm diep

De “Keramische urn Celest met hartje” is beschikbaar in één formaat:

  • 31cm hoog, 20cm breed en 21cm diep 

Zijn de urnen geschikt voor binnen en buiten?
Dit verschilt per urn. De urnen zijn geschikt voor binnen en buiten, met uitzondering van de metalen urnen. Is het voor u een must om de urn buiten te kunnen plaatsen? Neem dan zeker een kijkje bij onze collectie urnen voor buiten.

Hoe worden de traan urnen gesloten?
De urn kan worden gevuld met behulp van een trechter. Vervolgens dient de urn gesloten te worden met een schroevendraaier en/of met wat lijm. Onderaan de product pagina vindt u een duidelijke instructievideo.

Wat is de levertijd voor de traanvormige urnen?
De levertijd van de urnen is slechts 2 tot 3 werkdagen.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters