Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Urn engel

Urn engel kopen

In onze collectie urnen zit een behoorlijke variatie, zodat er altijd een urn bij zit die er voor u uitspringt. Zo hebben we bijvoorbeeld ook urnen met een engel erop. Engel urnen zijn prachtig. 

De symboliek van engelen

Engelen hebben natuurlijk verschillende symbolische betekenissen. Zo linkt iedereen engeltjes wel aan een bepaalde betekenis. Dit hangt af van de verschillende opvattingen en overtuigingen die mensen hebben. Engelen worden bijvoorbeeld gezien als beschermers. Zij zullen uw dierbare beschermen tijdens en na de overgang naar het hiernamaals.

Men vindt ook troost in engelen. Ze worden door velen gezien als de boodschappers van God. Zij kunnen waken over u en uw dierbare. Dit biedt mensen steun en zorgt ervoor dat mensen gerustgesteld zijn over de persoon die zij moeten missen. 

Daarnaast wordt door velen een overleden dierbare zélf gezien als een engel. Als iemand die over hen kan waken en iemand die ze hoog hebben zitten. Door een beetje van de as van uw dierbare in deze mini urn te verwerken geeft u deze gedachte prachtig vorm.

urn engel
engel urn

Onze engelen urnen

De mini urnen van deze collectie hebben de vorm van een hartje. Ze zijn afgewerkt met een engeltje op het hartje. Elke blik die u werpt op de urn zal daardoor direct een liefdevol gevoel geven en het zal u troost bieden.
De urntjes zijn gemaakt van het duurzame keramiek en ze zien eruit als ware kunstwerkjes.

Aangezien het een mini urn betreft, past er vanzelfsprekend geen grote hoeveelheid as in. Deze urntjes kunnen daarom bijvoorbeeld een uitkomst zijn wanneer u meer dan één wens heeft met betrekking tot de as. U kunt bijvoorbeeld een deel van de as uitstrooien, en toch nog een klein beetje as koesteren en bij u thuis bewaren.  

Specifieke wensen

Het uitzoeken van een urn vraagt om tijd en aandacht. Wij staan daarom voor u klaar om u te helpen met wat u nodig heeft. 

Heeft u een specifiek idee voor een urn? Neem dan een kijkje in ons handige overzicht van urnen. Hier staan onder andere onze bijzondere urnen, goedkoopste urnen en biologisch afbreekbare urnen handig op een rijtje. 

Wilt u uw dierbare op nog een andere manier herdenken? Misschien zijn assieraden iets voor u. Via Uitvaartland.nl bieden we smaakvolle sieraden aan, zodat u uw geliefde te alle tijden bij u kunt dragen.

Met vragen kunt u 24/7 bij ons terecht. Ook hebben we een overzicht met veelgestelde vragen, om eventuele vragen snel te kunnen beantwoorden.

engel
Mini urn engel

Veelgestelde vragen over engel urnen

Hoeveel kost een urn met een engeltje?
De goedkoopste mini engelen urn kunt u kopen voor slechts 89 euro. De duurste is 569 euro.

Hoeveel as kan er in een urntje bewaard worden?
De urntjes zijn geschikt om 0,10 liter as in te bewaren.

Hoe worden mini engel urnen gevuld met as?
De onderkant van het urntje kan geopend worden. Vervolgens gebruikt u een trechter om de as zorgvuldig in de urn te doen. Tot slot kunt u de urn met lijm goed afsluiten. Kijk onderaan de productpagina voor een handige instructievideo.

Wat is de levertijd van deze engel urnen?
Deze urnen kennen een levertijd van 4 weken.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters