Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Rode urnen

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Rode urn kopen

Wilt u een rode urn kopen? Dat kan. Op Uitvaartland bieden wij rode urnen aan in verschillende vormen en maten. Het kiezen van een urn is niet iets wat u zomaar doet. Vaak gaat dit in overleg met de andere nabestaanden. We begrijpen de behoefte aan zorgvuldige overweging. Mocht u daarom vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ook zijn wij altijd bereikbaar via de chat.

Materialen en duurzaamheid

Rode urnen zijn te koop in verschillende materialen. Door gebruik te maken van onze handige filtermogelijkheden kunt u gemakkelijk een urn vinden die gemaakt is van bijvoorbeeld keramiek, metaal of glas. Het materiaal kan invloed hebben op de duurzaamheid en het uiterlijk van de urn.

Rode urn
Rode urn kopen

Stijl en design

De ontwerpen van onze rode urnen variëren van modern tot klassiek en van minimalistisch tot op maat gemaakt. Houdt bij de keuze voor het design altijd rekening met de plaats waar u de urn gaat neerzetten. Komt deze binnen te staan op een plek waar u dagelijks naar kijkt? Dan is het mooi als de rode urn in uw interieur. Het kiezen van een urn met een mooie stijl en design draagt bij aan het creëren van een blijvende herinnering van uw dierbare.

Symboliek van rode urnen

Rood draagt verschillende symbolieken in diverse culturen en tradities. De kleur rood wordt geassocieerd met onderstaande termen:

  • Energie
  • Kracht
  • Vastberadenheid
  • Passie
  • Verlangen
  • Liefde

Wat kost een rode urn?

We begrijpen dat prijs van een rode urn een belangrijke factor is bij het maken van uw keuze. Onze rode urnen variëren in prijs. De goedkoopste rode urn is 89 euro. De prijzen kunnen oplopen tot 549 euro. Deze variatie stelt u in staat om een urn te vinden die niet alleen bij uw smaak past, maar ook binnen uw budget valt.

Rode urn
Rode urnen

Urnen in andere kleuren

Wilt u liever een urn in een andere kleur? Bekijk hieronder onze andere mogelijkheden:

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters