Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Bijzondere urnen

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Toont alle 38 resultaten

Bijzondere urn kopen

Wilt u een bijzondere urn kopen die net even anders is dan de standaard urnen? Kijk dan eens naar ons overzicht met bijzondere urnen. Wij hebben een aantal speciale urnen geselecteerd, zoals beeldjes of druppelvormige urnen

Waarom een bijzondere urn?

Wij begrijpen dat ieder mens anders is en dat u een unieke band voelt met uw dierbare. Wij vinden het daarom belangrijk dat u de perfecte urn vindt om de as van uw dierbare in te bewaren. Onze bijzondere urnen zijn een goede keuze voor u, wanneer u de klassieke urn niet bij uw dierbare óf uw gevoel vindt passen. Daarom bieden we via onze online uitvaartwinkel bijzondere urnen aan, voor een bijzondere dierbare.

Bijzondere urnen
Speciale urnen

Welke bijzondere urnen zijn er?

Bij Uitvaartland willen wij ieder individu de perfecte urn aanbieden. Deze urnen hebben allemaal iets aparts, iets wat ze speciaal maakt. Dit kan zitten in het materiaal dat gebruikt is, de vorm van de urn en de eventuele extra functie van de urn. 

Zo zijn er urnen die worden gezien als kunstobjecten die mooi mengen met uw interieur. Denk aan druppelvormen, beeldjes, kaarsen of vazen. 

Ook bieden wij urnen aan die gemaakt zijn van natuurlijk afbreekbaar materiaal. Deze dienen als voeding voor de grond, als u ervoor kiest om de urn te begraven. Dit bevordert plantengroei, wat sommigen zien als het creëren van nieuw leven. 

Welke urn kiezen?

Mogelijk wilt u een urn met kenmerken die u aan uw dierbare doet denken; in een bepaalde vorm of een specifieke kleur. Of misschien wilt u een urn die er artistiek uitziet, zodat hij met een minder zware lading in uw woonkamer staat en samensmelt met uw interieur. Ook indien u op zoek bent naar een specifieke vorm, zoals een vlinder urn, kunt u bij Uitvaartland terecht. 

Wanneer u graag twee dierbaren op eenzelfde manier wilt herdenken, kunt u kiezen voor de duo urnen. Dit zijn twee dezelfde urnen of twee urnen die naadloos op elkaar aansluiten, om bijvoorbeeld de as van uw ouders in te bewaren. 

Bijzondere urnen van glas

Ook kunt u bij ons terecht voor urnen van glas. Bijvoorbeeld in de vorm van een vogeltje of in de vorm van een lavasteen.  Bekijk hier al onze urnen van glas.

bijzondere urnen van glas
Bijzondere urn

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van de bijzondere urnen?

De levertijd verschilt per urn. Sommige urnen worden op bestelling gemaakt, en hebben daarom een langere levertijd. Andere urnen heeft u binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Op de productpagina van de urn staat aangegeven wat de levertijd voor die specifieke urn is.

Hoe sluit een bijzondere urn? 

De manier waarop u de urn kunt afsluiten verschilt per urn. De instructievideo op de productpagina laat zien hoe u de urn vult met as, en hoe u de urn vervolgens zorgvuldig afsluit. Soms dient de urn te worden dichtgekit en soms komt er een schroevendraaier aan te pas.

Wat is de prijs van een bijzondere urn?

Het woord “bijzonder” impliceert gelukkig niet dat de urnen peperduur zijn. De goedkoopste bijzondere urn bij Uitvaartland.nl is 89 euro. De prijzen variëren tussen de 89 en 570 euro. 

Wat is de capaciteit van een bijzondere urn?

Dit verschilt per urn. Op de product pagina staat aangegeven hoeveel as u kunt bewaren in de urn.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters