Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Urnen roos

Urn in de vorm van een roos  

Ons assortiment vindt u diverse vormen urnen. Deze prachtige urnen zijn perfect om uw dierbare op een unieke en elegante manier te herdenken. Urnen in de vorm van een roos zijn op dit moment nog niet verkrijgbaar. Zodra wij deze roos vormige urnen beschikbaar hebben, voegen wij deze toe op onze website.

urn roos
roos urn

Symboliek van een roos

Rozen dragen voor veel mensen een bepaalde symboliek met zich mee. De kleur van de rozen speelt hierin ook mee. 

Rode rozen worden wereldwijd gezien als symbool van de liefde. Ze zijn daarom perfect om de liefde uit te beelden die u voelt voor uw dierbare. Rode rozen worden daarom ook geregeld gebruikt bij een uitvaart. 

Gele rozen staan voor vriendschap. Deze kunt u neerleggen als u goed bevriend was met uw dierbare, en wanneer u een zonnig tintje wil geven aan de rouwstukken die worden gelegd. Een uitvaart is namelijk niet alleen afscheid nemen van een dierbare. Het gaat ook om het vieren van het leven van deze speciale persoon.

Natuurlijk kunt u bij het uitkiezen van een rouwstuk de symboliek van de kleuren loslaten. Wij moedigen u aan om bloemen neer te leggen die u mooi vindt. 

Onze rozenurnen

Onze collectie rozenurnen worden met zorg gemaakt om een kwalitatief en esthetisch herdenkingsitem te creëren voor u.

Complimentair aan de rozenurn

Betekenen rozen veel voor u, omdat het de lievelingsbloem van uw dierbare is? Wellicht vindt u het dan mooi om een samenhangend afscheid te creëren, waarin rozen als rode draad terugkomen. 

U kunt de urn combineren met een prachtig rouwboeket met rozen. Op die manier complimenteert het boeket de rozenurn. 

Bent u van plan om een deel van de as van uw dierbare bij u te dragen in een sieraad? Wij hebben ook ashangers met rozen erop afgebeeld voor u. Op deze manier stemt u alle aspecten op elkaar af en creëert u een prachtig geheel ter herinnering van uw dierbare. 

urn roos vorm
urn in de vorm van een roos

Veelgestelde vragen

Hoe vul ik de rozenurn met as?

De urn is gemakkelijk te vullen. Vaak komt hier een schroevendraaier en lijm aan te pas. Voor gedetailleerde instructies kunt u de video onderaan de productpagina bekijken. 

 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters