Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

IKEA doodskist

Doodskist IKEA kopen

Bij Uitvaartland hebben we een zeer divers aanbod van doodskisten. Naast de traditionele, rieten en kartonnen doodskisten kunt u ook de IKEA stijl doodskist kopen. Bij het ontwikkelen van deze kist heeft de maker inspiratie gehaald uit het eigentijdse ontwerp waar IKEA bekend om staat.  Hoewel IKEA zelf geen doodskisten produceert, hebben wij een speciale kist in ons assortiment die het uiterlijk en de stijl van IKEA weerspiegelt.

Wat is een doodskist in IKEA sijl?

Dit is een doodskist die als bouwpakket geleverd wordt. U kunt de kist vervolgens gemakkelijk zelf in elkaar zetten.

Eigentijds ontwerp geïnspireerd door IKEA

Deze IKEA grafkist, met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling, is geïnspireerd door de kenmerkende stijl van IKEA. We begrijpen dat veel mensen waarde hechten aan eigentijds design, zelfs bij het afscheid nemen van een geliefde. Daarom heeft de maker een kist gecreëerd die aansluit bij de moderne esthetiek die u associeert met IKEA-meubilair.

Doodskist IKEA
Grafkist IKEA

Gemakkelijk in 20 minuten in elkaar te zetten

De Doodskist IKEA wordt via de post geleverd met een handleiding zoals u gewend bent. Binnen slechts 20 minuten is dit bouwpakket in elkaar te zetten. Veel nabestaanden vinden het een mooi idee om samen met de andere dierbare dit bouwpakket in elkaar te zetten.

Duurzaamheid en respect voor het milieu

Net als IKEA zetten we ons in voor duurzaamheid en respect voor het milieu. Onze grafkisten worden gemaakt met aandacht voor milieuvriendelijke materialen. Hierdoor weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt die de impact op de planeet verkleint.

Waarom een grafkist IKEA?

Bij Uitvaartland geloven we in het bieden van toegankelijke opties voor iedereen. Daarom bieden we naast onze traditionele uitvaartkisten ook deze bouwpakket kist aan. Veel Nederlanders kopen deze lijkkist al ruim voor hun uitvaart en bewaren het bouwpakket bijvoorbeeld onder hun bed. Dit geeft ze een fijn gevoel.

Doodskist IKEA kopen

Wanneer u de lijkkist via Uitvaartland koopt, dan krijgt u de kist binnen 2 werkdagen bezorgd op het door u gewenste adres. U koop de kist al voor slechts 379,- euro inclusief verzendkosten. De kist wordt verstuurd via DPD of PostNL.

IKEA doodskist
IKEA doodskist open

Maten van deze kist:

Wanneer de kist in elkaar gezet is heeft het de volgende maten:

Binnenlengte: 197 cm
Breedte (bij schouder): 54 cm
Hoogte (middelhoogte): 40 cm
Buiten afmetingen (LBH).: 200 x 62 x 42 cm
Draaggewicht tot: 120 kg

Kenmerken Doodskist IKEA:

  • Milieuvriendelijke materialen
  • Onbehandeld 7-laags populierenhout
  • Ongebleekt katoenen bekleding
  • Strak met kussensloop en dekje
  • Voor gemiddeld Nederlands postuur.
  • Verpakking (doos) 120x70x14cm, 30kg.
  • Binnen normen van pakketdiensten
  • Eenvoudige design-uitvaartkist voor beschilderen en samen in elkaar zetten
  • Voldoet aan alle regelgeving en geschikt voor crematie en begraving (LVC)

Veelgestelde vragen

Wat kost een doodskist IKEA stijl?

Deze kist is te koop voor 379 euro inclusief verzendkosten.

Nee, IKEA heeft geen kartonnen doodskisten. Bekijk hier al onze kartonnen doodskisten.

Ja, de doodskist IKEA kan gebruikt worden voor zowel een begrafenis, crematie als een natuurbegrafenis. 

Deze kist wordt binnen 2 werkdagen via de post me DPD of PostNL verstuurd.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters