Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 17-11-2023

Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van de website en diensten van Uitvaartland.nl. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden en bepalingen:

1. Algemeen

De informatie op de website van Uitvaartland.nl is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Wij streven ernaar om de informatie accuraat en up-to-date te houden, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig, correct of actueel is.

2. Geen advies

De informatie op deze website vormt geen juridisch, financieel, medisch, of enig ander advies. U dient niet op basis van de informatie op deze website belangrijke beslissingen te nemen zonder eerst professioneel advies in te winnen.

3. Geen aansprakelijkheid

Uitvaartland.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, schade of letsel die direct of indirect voortkomen uit het gebruik van de informatie op deze website of het vertrouwen op de inhoud ervan.

4. Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites. Uitvaartland.nl heeft geen controle over de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud, nauwkeurigheid of betrouwbaarheid ervan.

5. Wijzigingen

Uitvaartland.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze disclaimer regelmatig te controleren op updates.

6. Intellectueel eigendom

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, afbeeldingen en andere inhoud op deze website beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van Uitvaartland.nl. U mag deze materialen niet kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

7. Contact

Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Dank u voor het bezoeken van Uitvaartland.nl. We hopen dat u de informatie op onze website nuttig vindt, maar herinner u eraan dat deze website uitsluitend bedoeld is voor informatieve doeleinden.

Filters